Ingredientai

Sviestas 120 g
Rudasis cukrus 0.5 puodelio
Kiaušiniai 2 vnt.
Miltai 1.5 puodelio
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Cinamonas 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Obuoliai 3 vnt.
Rudasis cukrus puodelis
Miltai puodelis
Sviestas 4 šaukštai
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Išsukite minkštą sviestą su cukrumi.

Po vieną įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.

Tarpusavyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską ir cinamoną. Įmaišykite į tešlą.

Suberkite mažais gabaliukais supjaustytus obuolius.

Supilkite tešlą į sviestu gausiai išteptą kepimo formą.

Dubenyje pirštais sumaišykite trupiniams skirtus produktus : miltus, cukrų ir sviestą. Neminkykite, turi gautis birūs trupiniai.

Gautus trupinius suberkite ant tešlos.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Iš kepimo formos išimkite pyragui atvėsus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Burnoje tirpstantis morkų pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Burnoje tirpstantis morkų pyragas

Klasikinis obuolių pyragas
Lengvai paruošiamas
45 min.

Klasikinis obuolių pyragas

Atradimas: aguonų ir kondensuoto pieno pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 05 min.

Atradimas: aguonų ir kondensuoto pieno pyragas

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla