Ingredientai

Obuoliai 6 vnt.
Migdolai 1 sauja
Miltai 1 stiklinė
Cukrus 1 stiklinė
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Cinamonas 1 šaukštelis
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite nedidelėmis riekelėmis.

Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi kol masė padidės ir pabals.

Maišant suberkite miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir tarkuotą muskato riešutą.

Suberkite obuolius, mirkytas džiovintas spanguoles, vyšnias, suberkite smulkintus riešutus ir išmaišykite.

Paruoštą tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą ir dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 45 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai