Ingredientai

Obuoliai 6 vnt.
Migdolai 1 sauja
Miltai 1 stiklinė
Cukrus 1 stiklinė
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Cinamonas 1 šaukštelis
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite nedidelėmis riekelėmis.

Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi kol masė padidės ir pabals.

Maišant suberkite miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir tarkuotą muskato riešutą.

Suberkite obuolius, mirkytas džiovintas spanguoles, vyšnias, suberkite smulkintus riešutus ir išmaišykite.

Paruoštą tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą ir dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 45 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške