Ingredientai

Cukrus 1 puodelis
Miltai 1 puodelis
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Cinamonas 1 šaukštelis
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Druska 0.5 šaukštelio
Obuoliai 4 vnt.
Kava 150 ml
Cukrus 4 šaukštai
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Suplakite kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų, cinamoną, druską ir aliejų.

2. Maišant po truputį suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.

3. Įmaišykite smulkintus riešutus.

4. Įmaišykite gana smulkiai supjaustytus obuolius.

5. Gerai išmaišius pyrago tešlą supilkite į sviestu gausiai išteptą kepimo formą.

6. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50-55 minutes.

7. Kai pyragas formoje kiek atvės, gausiai šakute subadykite jo viršų.

8. Puode ištirpinkite sviestą su cukrumi, supilkite kavą ir virkite kelias minutes.

9. Kiek atvėsusį sirupą supilkite ant pyrago.

10. Palaukite, kol pyragas visai atvės ir tik tada išimkite iš formos.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas