Ingredientai

Cukrus 120 g
Miltai 150 g
Druska žiupsnelis
Pienas 50 ml
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Obuoliai 3 vnt.
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Keksiukai.

Sviestą su cukrumi ir druska išplakite iki purios masės.

Po vieną įmuškite kiaušinius ir kaskart paplakite apie 1 minutę.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir persijokite. Suberkite į sviesto masę ir šaukštu atsargiai išmaišykite.

Supilkite pieną ir dar kartą viską išmaišykite.

Sudėkite mažais kubeliais supjaustytus obuolius ir išmaišykite.

Traški plutelė.

Suberkite į dubenį visus sausus produktus.

Sudedėkite sviestą ir trinkite rankomis , kol susidarys drėgni trupiniai.

Į keksiukų formeles įpilkite tešlos (apie 2/3 formelės), viršų užbarstykite kokosų trupiniais.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 minutes, kol keksiukų viršus gražiai paruduos.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai