Ingredientai

Sviestas 150 g
Cukrus 120 g
Miltai 150 g
Druska žiupsnelis
Pienas 50 ml
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Obuoliai 3 vnt.
Kokoso drožlės 90 g
Miltai 75 g
Rudasis cukrus 60 g
Sviestas 50 g
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Keksiukai.

Sviestą su cukrumi ir druska išplakite iki purios masės.

Po vieną įmuškite kiaušinius ir kaskart paplakite apie 1 minutę.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir persijokite. Suberkite į sviesto masę ir šaukštu atsargiai išmaišykite.

Supilkite pieną ir dar kartą viską išmaišykite.

Sudėkite mažais kubeliais supjaustytus obuolius ir išmaišykite.

Traški plutelė.

Suberkite į dubenį visus sausus produktus.

Sudedėkite sviestą ir trinkite rankomis , kol susidarys drėgni trupiniai.

Į keksiukų formeles įpilkite tešlos (apie 2/3 formelės), viršų užbarstykite kokosų trupiniais.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 minutes, kol keksiukų viršus gražiai paruduos.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu