Ingredientai
Sviestas
150
g
Cukrus
120
g
Miltai
150
g
Druska
žiupsnelis
Pienas
50
ml
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Obuoliai
3
vnt.
Kokoso drožlės
90
g
Miltai
75
g
Rudasis cukrus
60
g
Sviestas
50
g
Cinamonas
0.5
šaukštelio
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Keksiukai.
Sviestą su cukrumi ir druska išplakite iki purios masės.
Po vieną įmuškite kiaušinius ir kaskart paplakite apie 1 minutę.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir persijokite. Suberkite į sviesto masę ir šaukštu atsargiai išmaišykite.
Supilkite pieną ir dar kartą viską išmaišykite.
Sudėkite mažais kubeliais supjaustytus obuolius ir išmaišykite.
Traški plutelė.
Suberkite į dubenį visus sausus produktus.
Sudedėkite sviestą ir trinkite rankomis , kol susidarys drėgni trupiniai.
Į keksiukų formeles įpilkite tešlos (apie 2/3 formelės), viršų užbarstykite kokosų trupiniais.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 minutes, kol keksiukų viršus gražiai paruduos.
Atsiliepimai