Ingredientai

Cukrus 0.5 stiklinės
Miltai 2 stiklinės
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Grietinėlė stiklinė
Vanilinis cukrus 3 šaukšteliai
Migdolai 1 stiklinė
Obuoliai 5 vnt.
Rudasis cukrus 0.5 stiklinės
Cinamonas 1 šaukštelis
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

1. Išsukti sviestą su cukrumi.

2. Sudėti kiaušinius ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus.

3. Išmaišyti, kad tešla taptų vientisa, ir paskleisti ant kepamuoju popieriumi išklotos orkaitės skardos.

4. Sumaišyti varškę su grietinėle. Sudėti kiaušinius, vanilinį cukrų ir kapotus migdolus.

5. Varškės maišinį užpilti ant papločio.

6. Obuolius nulupti, supjaustyti skiltimis ir išdėlioti ant varškės masės.

7. Apibarstyti ruduoju cukrumi ir cinamonu.

8. Kepti 175 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai