Ingredientai

Obuoliai keletas
Slyvos 6 vnt.
Sviestas gabaliukas
Miltai puodelis
Cukrus 0.5 puodelio
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Obuolius nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis, iš slyvų išimkite kauliukus, supjaustykite ketvirčiais ir suberkite į sviestu išteptą kepimo indą, galite paskaninti cinamonu.

2. Minkštą kambario temperatūros sviestą trinkite pirštais su miltais ir cukrumi, kol susiformuos trupiniai. Gautus trupinius sumaišykite su avižiniais dribsniais, suberkite ant vaisių ir tolygiai paskirstykite.

3. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 50 minučių arba kol trupiniuošio paviršius dailiai apskrus.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai