Gaminimo eiga

Padžiūvusią baltą duoną supjaustykite riekelėmis, užpilkite puse litro raudono vyno ir palikite valandai pabrinkti.

Užvirkite pieną su 1 gvazdikėliu ir cinamono lazdele. Palikite atvėsti. Išimkite gvazdikėlį ir cinamoną, į pieną supilkite išplaktus kiaušinius su cukrumi.

Nulupkite ir supjaustykite riekelėmis obuolius, juos apkepkite kelias minutes svieste, pagardinkite cinamonu.

Į sviestu išteptą formą dėkite pusę duonos masės, pusę obuolių, džiovintas slyvas, ant viršaus vėl dėkite obuolius ir duonos masę.

Užpilkite pieno plakiniu ir kepkite iki 200ºC įkaitintoje orkaitėje apie 45 min.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai