Ingredientai

Obuoliai 6 vnt.
Varškė 4 šaukštai
Sviestas 2 vnt.
Cukrus 1.5 šaukšto
Razinos 1 vnt.
Migdolai 2 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Obuolius nuplaukite, nupjaukite viršūnėles su koteliais, išpjaukite sėklalizddžius ir šiek tiek minkštimo.

Varškę pertrinkite per sietelį, sumaišykite su minkštu sviestu, cukrumi, cinamonu, smulkintais migdolais ir razinomis.

Gerai išmaišykite, sudėkite į obuolius.

Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Kepti obuoliai su uogomis ir cinamonu
Lengvai paruošiamas
45 min.

Kepti obuoliai su uogomis ir cinamonu

SALDI DOVANA: riešutai meduje
Lengvai paruošiamas
10 min.

SALDI DOVANA: riešutai meduje

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba