Ingredientai

Miltai 4 stiklinės
Soda 1 šaukštelis
Krakmolas 2 šaukštai
Cukrus 1 stiklinė
Grietinė 1 stiklinė
Druska žiupsnelis
Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Į ištirpintą margariną supilkite grietinę, išmaišytą su sodą.

Sudėkite kiaušinius, išplaktus su cukrumi.

Sudėkite pertrintą varškę, miltus, druską ir gerai viską išmaišykite.

Tešlą sudėkite į skardą.

Kriaušes nulupkite, sutarkuokite burokine tarka ir sumaišykite su krakmolu, vaniliniu cukrumi ir paskleiskite ant tešlos.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes.

Pjaustyti ar iš formos imti jau atvėsusį.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Nekepta žaliųjų citrinų tarta
Lengvai paruošiamas
1 val.

Nekepta žaliųjų citrinų tarta

Keksas su kondensuotu pienu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Keksas su kondensuotu pienu

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis