Ingredientai

Miltai 4 stiklinės
Margarinas 500 g
Varškė 400 g
Kiaušiniai 5 vnt.
Soda 1 šaukštelis
Krakmolas 2 šaukštai
Kriaušės 8 vnt.
Cukrus 1 stiklinė
Grietinė 1 stiklinė
Druska žiupsnelis
Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Į ištirpintą margariną supilkite grietinę, išmaišytą su sodą.

Sudėkite kiaušinius, išplaktus su cukrumi.

Sudėkite pertrintą varškę, miltus, druską ir gerai viską išmaišykite.

Tešlą sudėkite į skardą.

Kriaušes nulupkite, sutarkuokite burokine tarka ir sumaišykite su krakmolu, vaniliniu cukrumi ir paskleiskite ant tešlos.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes.

Pjaustyti ar iš formos imti jau atvėsusį.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba