Gaminimo eiga

Morkas smulkiai sutarkuokite, svogūną smulkiai supjaustykite, pievagrybius perpjaukite pusiau.

Į įkaitintą sviestą sudėkite svogūnus, maišant kepkite apie minutę. Suberkite morkas, kepkite dar porą minučių. Suberkite pievagrybius ir kepkite vis pamaišant dar 5 minutes. Suberkite į troškinimo puodą.

Baklažaną supjaustykite ir apkepkite svieste su išspaustu česnaku apie 2-3 minutes. Suberkite į puodą.

Cukiniją, pomidorus ir papriką supjaustykite nedideliais gabaliukais ir suberkite į puodą. Saliero gumbą smulkiai supjaustykite ir suberkite į puodą.

Užpilkite daržovių sultiniu (turi tik šiek tiek apsemti daržoves), įberkite druskos, pipirų, čiobrelių, rozmarino ir virkite ant mažos ugnies apie 30 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai