Ingredientai
Vištų krūtinėlės
2
vnt.
Kumpis
8
riekelės
Ananasai
4
riekelės
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Miltai
4
šaukštai
Kiaušiniai
2
vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištienos krūtinėles perpjaukite pusiau (turi likti 4 kepsniai). Uždenkite maistine plėvele ir muštuku paploninkite.
Kepsnius apibarstykite pipirais ir druska.
Ant kepsnių uždėkite po dvi plonai atpjauto kumpio riekeles.
Konservuotų ananasų griežinėlius perpjaukite pusiau ir po dvi puseles padėkite ant kiekvieno kepsnio vidurio.
Kepsnius suvyniokite į suktinuką.
Delnu šiek tiek suplokite.
Apvoliokite miltuose ir kiaušinių plakinyje.
Dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų. Kepkite ant mažos-vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus visos pusės.
Atsiliepimai