Ingredientai

Vištienos faršas 500 g
Majonezas 1 šaukštas
Kiaušiniai 1 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Fermentinis sūris 100 g
Pievagrybiai 15 vnt.
Miltai 3 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištienos faršą sumaišykite su prieskoniais, įmuškite kiaušinius, įdėkite majonezo ir gerai išminkykite.

Sūrį sutarkuokite.

Pievagrybius smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste, pagardinkite pipirais ir druska. Palaukite kol atvės.

Pievagrybius sumaišykite su sūriu.

Imkite pusės kumščio dydžio faršo gabaliuką, suplokite, dėkite įdaro, apgaubkite faršu ir formuokite rutulį.

Apvoliokite miltuose.

Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus iš visų pusių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla