Gaminimo eiga

Rikotos sūrį sutrinkite su druska, išspaustais česnakais ir maskarponės sūrių.

Špinatus užpilkite verdančiu vandeniu, nuvarvinkite ir įmaišykite į rikotą.

Makaronų vamzdelius apvirkite tris minutes. Palaukite, kol atvės ir įdarykite rikotos įdaru.

Sudėkite vamzdelius į sviestu pateptą kepimo formą. Įdarytus makaronus stenkitės dėti kuo glaudžiau vienas prie kito, kad neliktų tuščių kampu.

Grietinėlę sumaišykite su pienu, druska ir muskatu.

Padažu užpilkite makaronų vamzdelius. Viršų pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu.

Kepimo indą uždenkite kepimo folija ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Foliją nuimkite ir kepkite dar 10 minučių, kol sūris gražiai apskrus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“