Ingredientai

Raudongūžiai kopūstai 0.5 vnt.
Morkos 2 vnt.
Druska pagal skonį
Majonezas 2 šaukštai
Krienai 2 šaukšteliai
Kokosų pienas 3 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Morkas ir kopūstą sutarkuokite plonais šiaudeliais.

Pagardinkite druska ir gniaužiant ranka išmaišykite.

Sumaišykite krienus su majonezu ir kokosų pienu.

Padažu apšlakstykite daržoves ir išmaišykite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba