Porcijos: 5
Šiam patiekalui rinkitės didesnes bulves.

Gaminimo eiga

1. Bulves gerai nuplaukite ir išvirkite su lupenomis.

2. Nupjaukite vieną šoną ir išskobkite vidų.

3. Išskobtas bulves sutrinkite su prieskoniais ir grietinėle.

4. Šoninę smulkiai supjaustykite ir apkepkite su smulkiai pjaustytu svogūnu ir išspaustu česnaku.

5. Supikite keptą šoninę į bulvių košę.

6. Košę sudėkite į išskobtas bulvių lupenas, ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio ir jį ranka lengvai prispauskite.

7. Sudėkite bulves į kepimo skardą, ištiestą kepimo popieriumi.

8. Kepkite apie 30 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai