Ingredientai

Obuoliai 2 vnt.
Sviestas 2 šaukštai
Cinamonas 1 šaukštelis
Cukrus 4 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Varškę pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su ištirpintu sviestu.

Obuolius nulupkite, smulkiai supjaustykite (sėklalizdžius išpjaukite) ir sumaišykite su cukrumi ir cinamonu.

Obuolius sumaišykite su varške.

Atitirpusią tešlą iškočiokite iki gana plono lakšto. Supjaustykite jį plaštakos dydžio kvadratais.

Kvadrato du šonus, esančius vienas priešais kitą, keliose vietose įstrižai įpjaukite. Per vidurį dėkite įdarą, o įpjautus kraštelius sulenkite taip, kad gautųsi pynutė.

Viršų aptepkite kiaušinio plakiniu ir apibarstykite cukrumi.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės

Varškės bandelės
Lengvai paruošiamas
1 val.

Varškės bandelės

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai