Ingredientai

Miltai 400 g
Cukrus 3 šaukštai
Kiaušinis 1 vnt.
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Vanilės ekstraktas 0.5 šaukštelio
Miltai 2 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Miltus sumaišykite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska ir kepimo milteliais.

Išplakite kiaušinį ir sumaišykite su jogurtu ir lydytu sviestu.

Miltų mišinį sumaišykite su kiaušinio ir jogurto mišiniu. Gerai išminkykite. Jei tešla gavosi per kieta, galite dar įdėti jogurto. Jei per skysta kočiojimui, įberkite miltų.

Tešlą iškočiokite iš plačiu puodeliu ar mažu dubeniu išspauskite apskritimus.

Pasiruoškite įdarą: sumaišykite pertrintą varškę, su miltais, vanilės esencija, kiaušiniu ir kondensuotu pienu. Įdaras turėtų būti šlapias, bet ne skystas.

Įdarą dėkite ant apskritimo ir perlenkite pusiau. Kraštų neužspauskite.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tofu sūreliai su matcha
Lengvai paruošiamas
15 min.

Tofu sūreliai su matcha

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Bananiniai sūrio pyragaičiai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bananiniai sūrio pyragaičiai

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais