Ingredientai

jūsų mėgstamų miltų 1 stiklinė
kokosų aliejaus 4 v. š.
geltonųjų razinų (jas užpilkite verdančiu vandeniu ir pamirkykite) 150 g
kepimo miltelių 2 a. š.
šiek tiek druskos
cinamono 1 a. š.
Ruduo – pyragų sezonas. Gardūs desertai nuspalvina anksčiau ateinančius vakarus, suburia visą šeimą prie stalo ir suteikia galimybę pasilepinti. Nors daugelis pasakys, kad dabar pats metas kepti obuolių pyragus, tačiau mes siūlome įvairovę, tad šį kartą čia karaliauja morkos!

Gaminimo eiga

Receptu dalijasi tinklaraštis „Lieknos bitės“.

  1. Morkas sutarkuokite burokine tarka.
  2. Kiaušinius išplakite su datulių mase ir ištirpintu kokosų aliejumi.
  3. Miltus persijokite su kepimo milteliais ir berkite į kiaušinių masę. Gerai išmaišykite, pagardinkite druska, cinamonu.
  4. Į tešlą berkite pamirkytas, nusunktas razinas, tarkuotas morkas ir smulkiais gabaliukais sutrupintą šokoladą. Išmaišykite.
  5. Kepimo formą patepkite aliejumi, pilkite tešlą ir dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepkite apie 45 minutes.
Tinklaraštis „Lieknos bitės“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Tradicinis Trijų karalių pyragas
Reikia pasistengti
2 val.

Tradicinis Trijų karalių pyragas

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas