Ingredientai

Bulvės 6 vnt.
Tunas 1 indelis
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Garstyčios 1 šaukštas
Grietinė 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves ir kiaušinius išvirkite. Atvėsinkite ir nulupkite. Supjaustykite pusės ar vieno kąsnio gabaliukais.

Šparagines pupeles virkite apie 5-6 minutes.

Pomidorus supjaustykite, tuną nusunkite.

Garstyčias, grietinę, druską ir pipirus sumaišykite dubenyje.

Į dubenį su pagamintu padažu sudėkite virtas bulves ir viską gerai išmaišykite.

Atskirai sumaišykite šparagines pupeles, pomidorus, alyvuoges ir tuną.

Lėkštėse sluoksniuokite: įdėkite bulvių su padažu, ant viršaus daržovių su tunu ir galiausiai apibarstykite kiaušiniu.

Užberkite maltų pipirų, druskos ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai