Ingredientai

Pienas 0.5 puodelio
Batonas 6 riekelės
Česnakai 1 skiltelė
Kiaušinių tryniai 3 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Majonezas 1 šaukštelis
Porcijos: 8
Už receptą dėkojame skaitytojai Rimai.

Gaminimo eiga

Batono riekeles užpilkite pienu ir palikite mirkti.

Svogūną stambiai supjaustykite ir sutrinkite elektriniu smulkintuvu.

Išspauskite česnako skiltelę.

Kiaušinių trynius gerai išplakite. Plakant suberkite druską ir pipirus.

Sudėkite į dubenį vištienos faršą, svogūną, česnako skiltelę, plaktus kiaušinių trynius, šaukštelį majonezo, pusę sutarkuoto sūrio kiekio ir gerai išminkykite.

Sudėkite susmulkintas pistacijas ir gerai išminkykite.

Mėsą sukrėskite į kepimo formą ir išlyginkite. Ant viršaus užbarstykite likusią dalį tarkuoto sūrio. (Kad lengviau būtų išimti, kepimo formą galite ištepti aliejumi.)

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie vieną valandą ir dešimt minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai