Ingredientai

Brokoliai 0.5 vnt.
Porai 0.5 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Muskato riešutai 3 žiupsneliai
Parmezano sūris 3 šaukštai
Porcijos: 3

Gaminimo eiga

Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje taip, kaip nurodyta ant pakuotės.

Keptuvėje ištirpinkite šaukštelį sviesto ir suberkite smulkiais griežinėliais pjaustytą porą. Kelias minutes maišant apkepkite.

Pagardinkite druska, pipirais. Įspauskite česnako. Dar apkepkite porą minučių.

Supilkite grietinėlę ir smulkiai pjaustytus brokolius. Maišant troškinkite 2-3 minutes.

Suberkite nusunktus makaronus, išmaišykite.

Sudėkite į lėkštes, apiberkite tarkuotu muskatu ir smulkiai tarkuotu parmezano sūriu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“