Porcijos: 4
Šio pyrago pliusas - jo nereikia kepti!

Gaminimo eiga

Sausainius sutrupinkite, supilkite sutirštintą pieną, kakavos miltelius, sudėkite sviestą, viską kruopščiai išmaišykite. Sudėkite šią masę į formą, išlyginkite. Varškę išplakite su cukrumi, kiaušiniu, grietine, vaniliniu cukrumi.

Želatiną užpilkite 0,5 stiklinės vandens, palikite, kad išbrinktų, tada pakaitinkite, tik neužvirinkite. Supilkite želatiną į išplaktą varškę, išmaišykite.

Pusę varškės masės užpilkite ant sausainių, pastatykite į šaldytuvą, kad sustingtų.

Tada uždėkite sluoksnį uogų, užpilkite likusią varškės masę, vėl pastatykite į šaldytuvą.

Kai tortas sustings, pabarstykite tarkuotu šokoladu, papuoškite plakta grietinėle.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai