Ingredientai

Kiaušiniai 3 vnt.
Pievagrybiai 20 vnt.
Svogūnai 2 vnt.
Druska pagal skonį
Citrinų sultys šlakelis
Pipirai pagal skonį
Majonezas šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Kiaušinius išvirkite kietai, atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Smulkiai pjaustytą svogūną suberkite į įkaitintą sviestą. Kai ims gelsti suberkite pjaustytus pievagrybius.

Maišant kepkite kelias minutes, pagardinkite druska, pipirais. Apšlakstykite citrinos sultimis, išmaišykite ir kepkite dar kelias minutes.

Pievagrybius sumaišykite su kiaušiniais ir majonezu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla