Gaminimo eiga

1. Sausainius sutrinkite iki smulkių trupinių ir sumaišykite su cinamonu, imbieru ir ištirpintu sviestu.

2. Gauta mase išklokite pyrago formos dugną ir kraštus. Dėkite į šaldytuvą valandai.

3. Maskarponės sūrį išsukite su žemės riešutų sviestu, cukraus pudra ir iki standžių putų išplakta grietinėle.

4. Maskarponės masę sudėkite ant pagrindo, išlyginkite viršų. Dėkite į šaldytuvą porai valandų.

5. Šokoladą ištirpinkite su sviestu, kai atvės užpilkite ant pyrago.

6. Išlyginkite ir dėkite pyragą į šaldytuvą dar kelioms valandoms.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Nekepta žaliųjų citrinų tarta
Lengvai paruošiamas
1 val.

Nekepta žaliųjų citrinų tarta

Keksas su kondensuotu pienu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Keksas su kondensuotu pienu

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis