Ingredientai

Varškė 400 g
Grietinėlė 50 g
Sviestas 100 g
Sausainiai (Gaidelis) 1 pakelis
Razinos 1 sauja
Džiovinti abrikosai 6 vnt.
Džiovintos slyvos 7 vnt.
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Sausainius sutrupinkite iki labai smulkių trupinių.

Džiovintus vaisius ir uogas išmirkykite juodoje arbatoje ir nusunkite. Abrikosus ir slyvas smulkiai supjaustykite.

Varškę ištrinkite iki purumo su minkštu sviestu, cukrumi ir grietinėle.

Viską gerai išmaišykite ir sudėkite į norimą indą, ištiestą maistine plėvele.

Dėkite į šaldytuvą valandai.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba