Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Sviestą išlydykite, įdėkite kondensuoto pieno ir pakaitinkite ant mažos ugnies kelias minutes.

Sausainius sutrinkite iki trupinių ir sumaišykite su ištirpintu sviestu ir kondensuotu pienu.

Gauta mase išklokite gana storu sluoksniu pyrago formos, nuimamais kraštais, dugną ir šonus.

Maskarponės sūrį išsukite su Philadelphia sūreliu ir kondensuotu pienu.

Grietinėlę išplakite iki standžių putų su cukraus pudra ir įmaišykite į maskarponės kremą.

Sūrio kremą sudėkite į pyrago formą.

Viršų išlyginkite.

Dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms.

Patiekiant viršų papuoškite uogomis ar vaisiais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Ananasinis tortas su sviestiniu kremu
Reikia pasistengti
2 val.

Ananasinis tortas su sviestiniu kremu

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Morkų tortas Velykoms

Tapas su aštunkoju
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tapas su aštunkoju

Vaikystės spurgos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Vaikystės spurgos

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis

Gardusis čili sriubos apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Gardusis čili sriubos apkepas

Gaivios silkės salotos su agurkais
Lengvai paruošiamas
15 min.

Gaivios silkės salotos su agurkais