Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Maskarponę išplakite su cukrumi ir grietinėle.

2. Sausainius sutrupinkite iki stambių trupinių.

3. Pyrago formoje, ištiestoje kepimo popieriumi sluoksniuokite, trupinių sluoksnis (suberkite ir ranka suspauskite), tolygiai užpilkite maskarponės, vėl trupinių sluoksnį, ant viršaus pilkite maskarponės mišinį.

4. Sluoksniavimą pabaikite maskarponės sluoksniu.

5. Dėkite kelioms valandoms į šaldytuvą.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais