Gaminimo eiga

Sausainius sutrupinkite ir sutrinkite iki trupinių.

Ištirpinkite sviestą ir supilkite į trupinius. Gerai išmaišykite.

Trupinių mase išklokite kepimo popieriumi ištiestą negilų, bet gana platų indą. Sausainių sluoksnis turėtų gautis apie 1 cm storio.

Į nedidelį puodą supilkite grietinėlę, įdėkite sviesto ir kai kaitinant jis ištirps suberkite cukrų. Maišykite ir virkite ant mažos ugnies, kol gerokai sutirštės.

Kiek atvėsusią karamelę supilkite ant sausainių sluoksnio. Išlyginkite, indą uždenkite maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą.

Šokoladą ištirpinkite ir kiek atvėsusį užpilkite ant sustingusios karamelės sluoksnio.

Indą uždenkite maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą. Palaukite porą valandų, kol gerai sustings.

Atsargiai išimkite ir supjaustykite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai