Ingredientai

Obuoliai (dideli) 5 vnt.
Sausainiai „Gaidelis“ 300 g
Razinos 1 sauja
Migdolai 2 saujos
Cukraus pudra 2 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Razinas nuplaukite, užpilkite karšta juoda arbata ir palikite kol atvės.

Sausainius susmulkinkite trintuvu, obuolius nulupkite ir sutarkuokite vidutinio smulkumo tarka. Sultis nusunkite.

Į vieną indą sukrėskite tarkuotus obuolius, razinas, suberkite sausainius, cukraus pudrą, smulkiai kapotus riešutus ir gerai išmaišykite.

Masę sukrėskite į pyrago formą arba nedidelius keramikinius indelius ir suspauskite.

Prieš patiekdami palaikykite šaldytuve 3 val.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai