Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Sausainius sutrinkite iki trupinių ir sumaišykite su kokoso drožlėmis ir ištirpintu sviestu.

2. Gerai išmaišykite ir išklokite pyrago formos dugną ir šonus. Dėkite į šaldytuvą.

3. Išplakite maskarponės sūrį su kondensuotu pienu ir vanilės ekstraktu.

4. Sudėkite įdarą ant sausainių pagrindo, išlyginkite ir dėkite į šaldytuvą porai valandų.

5. Patiekiant galite aplieti mėgstama uogiene.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Tradicinis Trijų karalių pyragas
Reikia pasistengti
2 val.

Tradicinis Trijų karalių pyragas

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas