Ingredientai
Imbieriniai sausainiai
200
g
Sviestas
80
g
Maskarponės sūris
500
g
Želatina
2
šaukštai
Vanduo
5
šaukštai
Tirpi kava
1
šaukštas
Viskis
3
šaukštai
Cukrus
5
šaukštai
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Želatiną užpilkite vandeniu ir palikite išbringti.
Sausainius sutrupinkite iki trupinių ir sumaišykite su ištirpintu sviestu. Gauta mase išklokite kepimo popieriumi ištiestą kepimo formą.
Maskarponės sūrį išsukite su cukrumi ir viskiu.
Grietinėlėje ištirpinkite kavą ir išplakite iki standžių putų.
Išbrinkusią želatiną pašildykite, kad ištirptų.
Želatiną supilkite į maskarponės sūrį ir išmaišykite.
Sudėkite plaktą grietinėlę ir išmaišykite.
Maskarponės masę supilkite ant pagrindo ir išlyginkite.
Dėkite į šaldytuvą ir laikykite mažiausiai 4 valandas, kol sustings.
Atsiliepimai