Ingredientai

Sausainiai „Gaidelis“ 2 pakeliai
Sviestas 1 pakelis
Bananai 4 vnt.
Želatina 1 šaukštas
Vanduo 0.5 stiklinės
Grietinėlė 200 g
Cukraus pudra 1 šaukštas
Maskarponės sūris 150 g
Kakavos milteliai 1 šaukštelis
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Sausainius sutrinkite iki trupinių ir sumaišykite su ištirpintu sviestu.

Gauta mase išklokite pyrago formos dugną ir kraštus. Dėkite kelioms minutėms į šaldytuvą.

Bananus supjaustykite riekelėmis. Želatiną užpilkite vandeniu ir palaukite kol išbrinks.

Bananus sumaišykite su želatina ir pakaitinkite ant mažos ugnies, bet neleiskite užvirti. Bananų masei leiskite atvėsti ir supilkite ant sausainių pagrindo. Dėkite į šaldytuvą porai valandų.

Grietinėlę su cukraus pudra išplakite iki standžių putų ir sumaišykite su maskarpone.

Grietinėlės ir maskarponės kremą užtepkite ant pyrago viršaus. Pabarstykite kakavos milteliais.

Dėkite porai valandų į šaldytuvą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba