Ingredientai

Bananai 4 vnt.
Cinamonas žiupsnelis
Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Meduolius sutrupinkite ir padalinkite į dvi dalis.

Bananus smulkiai supjaustykite.

Grietinę išmaišykite su vaniliniu cukrumi, cinamonu ir maskarponės sūriu.

Grietinėlę išplakite iki standžių putų ir sumaišykite su grietine ir maskarponę.

Į grietinę sudėkite bananus ir gerai išmaišykite.

Į torto formą suberkite pusę meduolių ir užpilkite grietinės ir bananų mišinį.

Išlyginkite paviršių ir užberkite likusius trupinius. Švelniai ranka prispauskite meduolių trupinius.

Pyragą dėkite į šaldytuvą ir po poros valandų bus galima ragauti.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai