Ingredientai
Meduoliai
500
g
Grietinė
100
ml
Grietinėlė
200
ml
Maskarponės sūris
200
ml
Bananai
4
vnt.
Cinamonas
žiupsnelis
Vanilinis cukrus
2
šaukšteliai
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Meduolius sutrupinkite ir padalinkite į dvi dalis.
Bananus smulkiai supjaustykite.
Grietinę išmaišykite su vaniliniu cukrumi, cinamonu ir maskarponės sūriu.
Grietinėlę išplakite iki standžių putų ir sumaišykite su grietine ir maskarponę.
Į grietinę sudėkite bananus ir gerai išmaišykite.
Į torto formą suberkite pusę meduolių ir užpilkite grietinės ir bananų mišinį.
Išlyginkite paviršių ir užberkite likusius trupinius. Švelniai ranka prispauskite meduolių trupinius.
Pyragą dėkite į šaldytuvą ir po poros valandų bus galima ragauti.
Atsiliepimai