Ingredientai

Lavašas 1 vnt.
Morkos (nedidelės) 1 vnt.
Kiaušiniai 2 vnt.
Svogūnai 0.5 vnt.
Fermentinis sūris 100 g
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Majonezas 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Morkas smulkiai sutarkuokite ir apkepkite su smulkiai pjaustytu svogūnu. Pagardinkite druska ir pipirais.

Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Sūrį sutarkuokite.

Viską sumaišykite su majonezu ir aptepkite lavašą. Susukite ir supjaustykite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba