Ingredientai

Bulvės (jų lupenos) 10 vnt.
Aliejus 2 šaukštai
Česnakinė druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Kietasis sūris 50 g
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Prieš lupant bulves, jas gerai nuplaukite.

Lupkite šiek tiek storiau nei įprasta. Bulves panaudokite ten, kur ruošėtės, o iš lupenų iškepkite skanius traškučius.

Dar kartą odeles perplaukite ir gerai nuvarvinkite.

Odeles apšlakstykite aliejumi, pabarstykite pipirais ir česnakine druska. Išmaišykite.

Paskleiskite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepkite apie 15-17 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Apiberkite smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu ir kepkite dar 2 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba