Ingredientai

Sviestas 1 puodelis
Česnakas 10 skiltelės
Apelsinų sultys 4 šaukštai
Baltas sausas vynas 2 šaukšteliai
Druska 0.5 šaukštelio
Pipirai žiupsnelis
Bazilikai 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Sumaišykite du trečdalius nurodyto sviesto (jį pakaitinkite, kad išsilydytų), 6 išspaustas česnako skilteles, aliejų, sultis, vyną ir prieskonius.

Marinatu užpilkite krevetes, gerai išmaišykite ir pastatykite į šaldytuvą 30 minučių ar valandai.

Krevetes nuolat maišant kepkite likusiame svieste ant nedidelės ugnies su griežinėliais supjaustytomis česnakų skiltelėmis apie 10 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai