Ingredientai
Krevečių
1 kg
Sviestas
1 puodelis
Česnakas
10 skiltelė
Alyvuogių aliejus
5 šaukštas
Apelsinų sultys
4 šaukštas
Baltas sausas vynas
2 šaukštelis
Druskos ir pipirų pagal skonį
0.5 šaukštelis
Bazilikai (žali)
1 šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sumaišykite du trečdalius nurodyto sviesto (jį pakaitinkite, kad išsilydytų), 6 išspaustas česnako skilteles, aliejų, sultis, vyną ir prieskonius.
Marinatu užpilkite krevetes, gerai išmaišykite ir pastatykite į šaldytuvą 30 minučių ar valandai.
Krevetes nuolat maišant kepkite likusiame svieste ant nedidelės ugnies su griežinėliais supjaustytomis česnakų skiltelėmis apie 10 minučių.