Ingredientai

Perlinės kruopos 1.5 stiklinės
Karštai rūkyta kiaulienos šoninė 200 g
Džiovintos slyvos 150 g
Vanduo 1.5 l
Druska pagal skonį
Cukrus 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Kruopas geriausia užpilti karštu vandeniu ir palikti mirkti per naktį.

Kruopas išvirkite pasūdytame vandenyje, nukoškite vandenį. Pagardinkite cukrumi ir, jei dar reikia, druska.

Šonine supjaustykite mažais gabaliukais ir apkepkite, kol ims gražiai skrusti. Supilkite į kruopas ir išmaišykite.

Slyvas išmirkykite, gerai nuvarvinkite ir smulkiai supjaustykite. Įmaišykite į košę.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis