Ingredientai

Perlinės kruopos 1.5 stiklinės
Vanduo 1.5 l
Druska pagal skonį
Cukrus 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Kruopas geriausia užpilti karštu vandeniu ir palikti mirkti per naktį.

2. Kruopas išvirkite pasūdytame vandenyje, nukoškite vandenį. Pagardinkite cukrumi ir, jei dar reikia, druska.

3. Šonine supjaustykite mažais gabaliukais ir apkepkite, kol ims gražiai skrusti. Supilkite į kruopas ir išmaišykite.

4. Slyvas išmirkykite, gerai nuvarvinkite ir smulkiai supjaustykite. Įmaišykite į košę.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tofinienė
Lengvai paruošiamas
15 min.

Tofinienė

Perlinių kruopų košė
Lengvai paruošiamas
1 val.

Perlinių kruopų košė

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta