Ingredientai

Miltai 500 g
Cukrus 1 stiklinė
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Obuoliai 5 vnt.
Porcijos: 8
Greita ir skanu: jeigu laiko neturite pjaustyti obuolius, galima naudoti tiesiog jau virtą obuolienę. Arba galima tešlą užšaldyti, ir kepti atvyktus netikėtiems svečiams.

Gaminimo eiga

Suminkyti visus ingredientus, atskirti trečdalį tešlos ir visą ją palaikyti valandėlę kitą šaldytuve, kad sukietėtų.

Galima paruošti obuolius - supjaustyti kubeliais, juos sumaišyti su trupučiu cukraus ir cinamono.

Kai jau tešla bus sukietėjusi, didžiąją dalį kočioti pagal turimą kepimo formą ir į ją įdėti. Palikti, kad tešlos krašteliai dar užsilenktų truputį.

Pilti obuolius ir ant viršaus užtarkuoti kilusią tešlą. Kepti 180 laipsnių C orkaitėje apie pusvalandį. Skanaus!

Tapk 1000receptu.lt draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Mėgsti gaminti? Pasidalink savo receptu, dalyvauk konkursuose ir laimėk puikius prizus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai