Ingredientai
Gaminimo eiga
Į vandenį supilkite aliejų, druską ir užvirkite.
Maišant suberkite ketvirtį miltų ir gerai išmaišykite. Palikite atvėsti.
Įmuškite kiaušinį, supilkite degtinę ir išmaišykite.
Po truputį įmaišykite likusius miltus. Gerai išminkykite, susukite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą.
Svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų.
Įspauskite česnaką, suberkite vištienos faršą, pagardinkite pipirais ir druska.
Apkepkite mėsą su svogūnais kelias minutes.
Į atvėsusią mėsą įmaišykite grietinę.
Tešlą padalinkite į 10 gabaliukų, kiekvieną plonai iškočiokite (taikykite, kad tešlos lakštas gautųsi apvalus).
Per vidurį dėkite įdaro, sulenkite, kraštelius užlenkite ir užspauskite.
Po vieną ar du dėkite virti į įkaitintą aliejų, kol gražiai apskrus.
Atsiliepimai