Ingredientai

Miltai 200 g
Kiaušiniai 1 vnt.
Cukrus 100 g
Kepimo milteliai 0.5 šaukštelio
Sviestas 100 g
Abrikosų džemas 4 šaukštai
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Varškė 250 g
Sviestas 100 g
Cukrus 50 g
Kiaušiniai 6 vnt.
Razinos 2 saujos
Abrikosų džemas 1 šaukštas
Miltai 2 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Minkštą sviestą išsukite su cukrumi ir kiaušiniu.

Maišant sudėkite miltus ir kepimo miltelius. Gerai išminkykite tešlą.

Iškočiokite iš ištieskite kepimo formą (geriausia, jei ji bus ištiesta kepimo popieriumi).

Tešlą subadykite šakute ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių.

Pertepimui skirtą džemą sumaišykite su cinamonu.

Varškės sluoksniui išsukite pertrintą varškę su minkštu sviestu, kiaušiniais, cukrumi ir džemu.

Įmaišykite miltus, išmirkytas razinas.

Ant tešlos pagrindo sukrėskite abrikosų džemą ir išlyginkite.

Sukrėskite varškės įdarą ir išlyginkite.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai