Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Špinatus nuplaukite, nuplikykite ir gerai nuvarvinkite.

2. Kiaušinius išvirkite kietai, atvėsinkite, nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka.

3. Sūrį sutarkuokite burokine tarka.

4. Česnakus išspauskite ir sumaišykite su špinatais, sūriu, ištirpintu sviestu ir kiaušiniu.

5. Atšildytą tešlą padalinkite į dvi dalis ir iškočiokite panašaus didumo lakštus.

6. Ant vieno lakšto dėkite įdarą, jį išlyginkite.

7. Ant viršaus dėkite antrą lakštą, gerai užspauskite šonus.

8. Viršų aptepkite kiaušinio plakiniu.

9. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais