Ingredientai

Šaldyta sluoksniuota tešla 1 pakelis
Kiaušiniai 3 vnt.
Fermentinis sūris 150 g
Špinatai 4 saujos
Česnakai 4 skiltelės
Sviestas 4 šaukštai
Kiaušiniai 1 vnt.
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Špinatus nuplaukite, nuplikykite ir gerai nuvarvinkite.

Kiaušinius išvirkite kietai, atvėsinkite, nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka.

Sūrį sutarkuokite burokine tarka.

Česnakus išspauskite ir sumaišykite su špinatais, sūriu, ištirpintu sviestu ir kiaušiniu.

Atšildytą tešlą padalinkite į dvi dalis ir iškočiokite panašaus didumo lakštus.

Ant vieno lakšto dėkite įdarą, jį išlyginkite.

Ant viršaus dėkite antrą lakštą, gerai užspauskite šonus.

Viršų aptepkite kiaušinio plakiniu.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba