Ingredientai

Šaldyta sluoksniuota tešla 1 pakelis
Grietinėlė 300 ml
Philadelphia sūris 1 indelis
Kondensuotas pienas 0.5 indelio
Apelsinų džemas 1 stiklinė
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Iškočiokite atšildytos tešlos lakštus.

Iš visų išpjaukite vienodo dydžio formą.

Lakštą dėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir pašaukite į įkaitintą iki 190 laipsnių orkaitę. Kepkite apie 3-5 minutes.

Iškepkite tešlos likučius ir juos sutrupinkite. Taip iškepkite visus lakštus.

Grietinėlę išplakite iki standžių putų ir sumaišykite su kondensuotu pienu ir sūreliu.

Imkite pirmą atvėsusį lakštą ir užtepkite grietinėlės mišinio.

Uždenkite antru lakštu ir jį aptepkite apelsinų džemu.

Uždenkite trečiu lakštu ir aptepkite grietinėlės mišiniu.

Tą patį pakartokite su ketvirtu lakštu.

Uždenkite penktą lakštą ir aptepkite apelsinų džemu.

Uždenkite šeštą lakštą, aptepkite grietinėlės mišiniu ir apibarstykite trupiniais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba