Ingredientai

Druska 0.5 šaukštelio
Kmynai 1.5 šaukšto
Grietinė 1 šaukštas
Rozmarinai 1 šaukštelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Į pieną supilkite kefyrą ir kaitinkite ant nedidelės ugnies.

Nuolat maišykite ir virkite kelias minutes, kol atsiras pakankamai varškės.

Atsiradusią varškę supilkite į gana retą švarų drobinį maišelį arba porą kartų perlenktą marlę. Užriškite ir pakabinkite, o apačioje padėkite dubenį, kad nuvarvėtų skystis.

Po kelių valandų varškės masė sumaišykite su prieskoniais ir grietine.

Masę vėl sudėkite į drobinį maišelį, standžiai užriškite ir prislėkite. Taip laikykite apie 7 valandas.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Šprotų užkandis
Lengvai paruošiamas
10 min.

Šprotų užkandis

Cukinijų suktinukai
Lengvai paruošiamas
15 min.

Cukinijų suktinukai

Įdaryti kiaušiniai
Reikia pasistengti
25 min.

Įdaryti kiaušiniai

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta