Ingredientai

Bulvės 1 kg
Pienas 1 stiklinė
Vištienos filė 300 g
Kietasis sūris 200 g
Druska pagal skonį
Pipirai žiupsnelis
Grietinė 1 šaukštas
Muskato riešutai žiupsnelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Bulves nulupkite, sutarkuokite ir nusunkite.

Užpilkite verdančiu pienu ir gerai išmaišykite.

Įberkite druskos, pipirų, muskatą, suberkite smulkiai pjaustytą vištieną, pusę tarkuoto sūrio, grietinės.

Išmaišykite ir supilkite į kepimo skardą.

Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Ant viršaus tolygiai suberkite likusį sūrį.

Kepkite dar 15 - 20 minučių.

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla