Ingredientai

Migdolų pienas 120 ml
Juodasis šokoladas 100 g
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Džiovinto imbiero milteliai 0.5 šaukštelio
Muskato riešutai žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Į migdolų pieną sutrupinkite šokoladą.

2. Įberkite cinamono, tarkuoto muskato riešuto, imbiero.

3. Maišant užvirkite ir virkite apie 2 minutes (patikrinkite ar šokoladas visiškai ištirpęs).

4. Supilstykite į nedidelius puodelius.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Naminis karštas šokoladas
Lengvai paruošiamas
15 min.

Naminis karštas šokoladas

Arbata nuo peršalimo
Lengvai paruošiamas
10 min.

Arbata nuo peršalimo

Vietoj karšto vyno - GROGAS
Lengvai paruošiamas
10 min.

Vietoj karšto vyno - GROGAS

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla