Ingredientai

1 sluoksniui reikės:
Kokosų miltai 35 g
2 sluoksniui:
Datulės (be kauliukų) 180 g
Kepinti ir sūdyti žemės riešutai 150 g
Kokosų aliejus (nerafinuotas) 1 šaukštas
Juodas šokoladas (85% turėtų būti kakavos arba daugiau) 1 vnt.
Porcijos: 5

Gaminimo eiga

1. Dubenyje sumaišome visus ingredientus skirtus pirmajam sluoksniui.

2. Gautą masę sudedame į pasirinktą skardą, kuri turi būti išklota kepimo popieriumi. Tolygiai pasiskirstome masę ir gerai prispaudžiame. Dedame į šaldymo kamerą kol pagaminsime antrąjį sluoksnį.

3. Į maisto trintuvą sudedame visus ingredientus skirtus antrajam sluoksniui, išskyrus šokoladą ir 50 g žemės riešutų. Sutriname iki vientisos masės ir sumaišome su likusiais riešutais. Šį sluoksnį dedema ant pirmojo, pasiskirstome ir dedame į šaldiklį kelioms valandoms.

4. Sustingusius batonėlius supjaustome gabalėliais ir apliejame lydytu šokoladu. Galima ir apvolioti šokolade, kaip Jums skaniau. Palaukiame, kol šokoladas sustings, ir ragaujame!

wise taste

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai