Gaminimo eiga

Puode sumaišykite visus produktus (išskyrus riešutus), ant nestiprios ugnies pakaitinkite iki užvirimo, maišydami mediniu šaukštu virkite 20 – 25 min.

Masė ims keisti spalvą, sutirštės, pasidarys tąsi.

Patikrinkite masę, įlašinę jos į šaltą vandenį – jei iš karto sukietės, karamelė išvirusi. Jei ne – pavirkite dar 5 min.

Įmaišykite smulkintus sūdytus riešutus.

Supilkite masę į stačiakampę formą, išteptą aliejumi be kvapo.

Kai atvės, 3 – 4 val. įdėkite į šaldytuvą.

Išimkite masę iš formos, supjaustykite kubeliais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas