Ingredientai
Migdolai
0.5
puodelio
Vafliai
2
vnt.
Maskarponės sūris
1
puodelis
Kondensuotas pienas
3
šaukštai
Baltasis šokoladas
100
g
Kokoso drožlės
1
sauja
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vaflių lakštus sutrupinkite iki stambių trupinių.
Migdolus užpilkite verdančiu vandeniu, nukoškite ir nulupkite luobeles. Paskrudinkite porą minučių sausoje keptuvėje.
Maskarponės sūrį išsukite su išlydytu baltu šokoladu ir kondensuotu pienu. Suberkite trupintus vaflius ir išmaišykite. Masę dėkite pusvalandžiui į šaldytuvą.
Paimkite šaukštelį maskarponės masės suplokite į blyną, įdėkite riešutą ir suformuokite rutuliuką.
Ištirpinkite baltą šokoladą, į jį panardinkite rutuliuką ir apvoliokite kokosų drožlėse.
Atsiliepimai